Nehrají a prodávají jen z okénka. Přesto hudebníci uspořádali pro Nemocnici Horažďovice benefiční akci

2. 5. 2021

KRÁTKÁ INFORMACE

Děkujeme kapele Brass Avenue a pražskému hudebnímu klubu Rock Café za podporu Nemocnice Horažďovice, které pošlou z projektu Srdcařské okénko 5050 korun. Zároveň jim přejeme brzký návrat k hraní před živým publikem resp. do běžného provozu.

"Jako klub aktuálně nemůžeme fungovat. Snažíme se ale fungovat alespoň tak, jak nám opatření dovolují, tedy prodejem z výdejních okének. Víme, ale že v těžké situaci nejsme sami, a právě proto jsme už dříve rozjeli benefiční projekt Srdcařských okének," říká producent rock a jazz klubu Šimon Blaschko s tím, že ve vybrané dny prodávají v jejich okénku různí umělci. "A my z tržby z daného dne věnujeme jimi vybranému subjektu 30 procent tržby," doplňuje Blaschko.

Tento čtvrtek obsluhoval zákazníky Rock Café Praha dechový showband Brass Avenue, jehož jeden člen pochází z Horažďovicka a podíl z tržby nasměroval právě do horažďovické nemocnice.

Ještě jednou děkujeme.