Pod okny horažďovické nemocnice zahraje dechový showband Brass Avenue

23. 6. 2021

POZVÁNKA, KONCERT POD OKNY

Začátek léta bude v Nemocnici Horažďovice mimo jiné i ve znamení hudby. Pro pacienty, personál, ale také pro návštěvníky nemocnice se uskuteční v neděli 20. června a v sobotu 26. června po 16 hodině koncerty pod okny. Tuto neděli bude hrát a zpívat Volné sdružení horažďovických zpěváků a muzikantů a následující sobotu pak zahraje dechový showband Brass Avenue. Hudebníci zahrají venku a během hodiny obejdou celou nemocnici, aby si je mohli poslechnout pacienti na všech lůžkových stanicích.

"Sdružení místních hudebníků u nás vystupuje už poněkolikáté. Před pandemií to ale bylo například během adventu nebo o Velikonocích a to v jídelně nemocnice, kam se sejdou pacienti. Nyní i kvůli epidemiologické situaci, ale také abychom dostali hudbu ke všem pacientům včetně ležících, zkusíme vůbec poprvé uspořádat koncert v nemocničním parku," říká ředitel nemocnice Martin Grolmus. "Pacienti tak mohou poslouchat nebo i koukat z oken, popřípadě mohou vyjít ven do parku na lavičky."

Koncerty pod okny

  • NE 20. června - Volné sdružení horažďovických zpěváků a muzikantů
  • SO 26. června - Brass Avenue

Muzikanti postupně budovu obejdou a zahrají na čtyřech různých místech:

  • 16:00 - u 2. a 3. lůžkové stanice - park k Blatenské ulici 
  • 16:15 - u 1. a 4. lůžkové stanice - park k Blatenské ul. 
  • 16:30 - u 1. a 4. lůžkové stanice - park k Okru´žní ul.
  • 16:45 - u všech lůžkových stanic - nádvoří k Šumavské ulici    

Žádáme pacienty a jejich návštěvy, kteří budou během koncertu v parku, aby dodržovali rozestupy a další hygienicko-epidemiologická opatření. 

Zpět

Zápatí - další informace

Copyright ©2024 Klatovská nemocnice, a.s. | NPK
Created by Beneš & Michl.